01 May 2009

Badminton dan Pingpong





Asyik entry makan je.. so hari ni kita masukkan entry beriadah.. Hari rabu baru ni sempat la bersukan bersama family-family kat sini. best jugak sekali sekala berkumpul dan bersukan ni.. yela asyik duduk rumah masak jekan.. bila bersukan rasa happy dan segar je... kat sini kami main badminton dan pingpong.. nak main kena bayar jadi seorang bagi satu permainan tu 120 yen.. okla jugak court nya disebabkan ramai jadi kena bergilir2 la...ini ada gambar tapi gambar ita tgh main papa tak ambil plak... sabar je la....

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG