31 May 2009

Peach Muffin


Hari Ahad saja buat peach muffin ni. Ada lebih buat peach cheese tart kelmarin. Biarkan lama takut tak elok plak peach tu jadi buat la peach muffin. Resepi ni dari kak yani.. sedap anak-anak ita suka.. tambahan fathnin dia jarang suka muffin tapi muffin ni dia suka.. boleh buat lagi dah la buat 2/3 adunan je.. Patutnya ada topping dalam resepi.. ita tak buat sebab konon nak simpan lama sampai esoknya.. tapi tgk tinggal beberapa ketul je.. hehehe dua tiga hari ni busy sikit buat urusan yg tertinggal banyak kat rumah dan di luar rumah hehehehh.. lagi pun semlm university abg cuti so ambil peluang buat urusan2 tu semua.. alhamdulilah selesai.. tak la serabut kepala otak.. hehhee.. resepi muffin ni nanti la letak tak sempat la.. hehhhe

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG