17 March 2012

Kek Tempahan

Salam semua, malam ni saja mengadap laptop sekejap hilangkan mengantuk mata ni. Walaupun badan penat bila dapat sekejap tengok rasa happy sangat. Terima kasih kepada kawan-kawan yang komen entry sebelum ini. InsyaAllah ada kesempatan ita buat kunjungan balas walaupun lambat sedikit.. InsyaAllah ita datang..:)


Saja ita nak share kek yang ita buat dalam beberapa minggu yaang lepas. Ada tempahan, ada yang ita buat untuk meraikan majlis perpisahan student yang tamat belajar. Alhamdulillah seronok juga bila bermain dengan icing dan sugar paste. Walaupun masih baru, ita akan cuba belajar sikit-sikit. Moga kemahiran yang Allah ilhamkan akan memberi manfaat buat ita nanti.




Kek Death by Chocolate Cake



Kek anniversary- kek ni dihantar secara pos





Kek untuk Farewell Party Yokoms YNU

15 Comments:

  1. MaDiHaA a.k.a Ratna said...
    berseni sungguh la ita ni... kagum akak tgk hasil seni ita menghasilkan kek2 tu semua...
    dZana said...
    tahniah ita.. byk dah tempahan tu.. hasil kerja ita mmg cantik.. smga ita terus sukses yer
    Amie said...
    Cantiknya! memang kerja seni kreatif!
    Maira Anjami said...
    sugoi kak ita~sgt cantik dan kemas..teringin nak tempah tapi hokkaido ni jauh sgt la..hehe
    ijayuji said...
    salam kakita! cantekkkkkk!!! betul tu kak kalau dah penat2 bila tgk hasil kita buat n org komen baik2 rasa hilang penat kan kan? Moga akak terus suksess itu doa kita insyaAllah!
    norliha said...
    kreatif betul Ita, tahniah! tempahan yang banyak moga bertambah pendapatan.
    izahdaut said...
    itaaaa. saya tunggu ni. tak datang pung. hehehe.. guwau je.. memang bila tengok hasil kek2 ita ni, memang dh tahu bz sesangat kan. mana nak hadap masak tuk anak2, nak mngemas, nak klayan anak. fuh tabik habis ngan si ita ni.. kek dah la cantikkkkkkkkkkk moleeeeeekkkkkkk gituu ;)
    ibundo said...
    salam ita. cantiknya...
    mrs.PROandKONTRA said...
    wahh..nampak cam sedap..terliur btl..
    Alin Marlini said...
    cantik :)
    Mieza said...
    cantikkkkkkkk...nak pengsannnnnnnnn tgk....suka sgt2! Tgn ita mmg kreative!
    Mamasya said...
    Aslmkum Ita.cantik2 nya kek yg Ita deco. moga terus mrndapat tempahan....murah rezki
    linda@ibusumaiyah@tuttyfruity said...
    kenapa lah cantik-cantik belaka...tahniah akak...suka tengok kek-kek tu..:)
    CT Delima said...
    As'salam Ita

    cantiknya hasil tangan Ita, nampak sangat beseni. k.ct masih belum pandai nak mengunakan aising ni. kalau buat tu masih tak cantik dan sekemas yang Ita buat :)
    wan normi said...
    salam kak ita..nk tnye ckit boley?

    akak bli kt mne ye icing fondant tu?ade jual kt jepun ke?

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG