20 June 2009

Tag from Kak aishah dan Mama Hawa

Tag from Kak aishah dan Mama Hawa

NAMA-NAMA TIMANGAN ANDA:

Nama timangan memang dari dulu dah biasa dengan nama ita. Tapi sejak kerja kalau kat sekolah tempat ita kerja tu orang panggil ita JJ .. ada juga panggil JU tapi ita kurang suka sebab lembut gitu bunyinya.. hahahahha


ANDA SEORANG YANG :

Ita ni sebenarnya seorang yang mudah mesra sebenarnya.. tapi tengok pada orang.. kalau orang tu macam malu-malu ita pun jadi gitu la.. Suka mencuba sesuatu yang difikirkan menarik dan tak de kesan buruk selain itu amat berterus terang dengan sesuatu...


INSAN TERISTIMEWA?? DESCRIBE APA YANG MEMBUATKAN DIA TERLALU ISTIMEWA DIMATA ANDA

Ramaikan dalam hidup kita ni yang istimewa.. Tapi yang paling istimewa sekarang ni adalah suami dan anak-anak.. Rasa sejuk insan-insan ni.. selain mak dan adik beradik yang lain..

LAGU KESUKAAN ANDA:

Lagu yang digemari biasanya sentimental dan nasyid.. kadang tak kira kalau sedap lagu apa2 pun boleh.. heeheh

MAKANAN KESUKAAN ANDA??

banyak yang pasti yang sambal merah2 tu semua ita suka la...

WARNA KESUKAAN ANDA

biru, kuning or gold , pink

SIKAP YANG MEMBUATKAN ANDA STRESS:

bersepah setelah kita kemas.. dan kerja yg kelam kabut dan last minute

TIGA BENDA YANG MESTI ADA DALAM BEG ANDA:

1) handphone
2) purse
3) lipstik

KALI TERAKHIR ANDA MENANGIS DAN KENAPA??

Baru dua tiga hari lepas..Air mata kesyukuran.. punyai anak-anak yg semakin membesar

TAG 6 RAKAN ANDA:

Tak tahu la nak tag siapa harap yg suka nak buat tag leh buat.. heehe ade ke org suka buat tag.. haqaahhaaah

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG