24 June 2009

Dah berkurun dah tag dengan award ni.. tah apa angin harini ada masa sikit dari pada mata ni mengantuk je baik langsaikan hutang ni.. 4 orang tu yang bagi tag yang sama.. so siap lega.. tambah emi seorang lagi bagi yang seakan-akan sama..
copy babge"2009 CUTE'S BLOGGER AWARD"untuk letakkandiblog anda.




2-Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award inikepada anda?
1. ros -onigiri aka tokey roti.. hehehehe.. nama sebenar dia rosmalina binti Abdul ghani.. sepatutnya kami jumpa dah tapi tak de rezeki ita tak gi gathering kat tokyo haritu.. tinggal kat toyosu tokyo.. kalau nampak sign toyosu ita suka ingat ros.. hihihh

2. kak ieda- seorang yang amat berdisiplin dengan berat badan dan berjaya turunkan berat badannya dan HL.. teruja ita.. seorang yang lembut hati dari pemerhtian ita.. ibu kepada 1 orng putera dan 2 puteri.. berada di kuantan pahang

3. Hasue - sebaya dengan ita.. baru je sambut birthday blan ni.. ibu kepada 3 orang cahaya mata.. nampak dari penulisan seorang yang kelakar...

4. Linda- baru tak barula kenal linda ni.. muda lagi.. baru 24 tahun.. sekarang di kuala lumpur.. dan ibu kepada 2 orang anak..


.3-Setiap blogger mesti menyatakan beberapa fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di tag).

fakta:-nama: Juwita Binti Jamaludin. Asal Bota, Perak tapi sekarang dah berkerja dan ada rumah di Batu Berendam Melaka. Ibu kepada 2 orang anak. seorang puteri dan seorang putera. Isteri kepada Fariz bin Ali. Sekarang sedang cuti tanpa gaji sebab ikut suami sambung Phd di Yokohama National University... Cita-cita nak buka kedai Stationary kalau tercapai.. sekarang ni sibuk meningkatkan skill memasak.. sebab kalau balik Msia tentu tak sempat punya.. hehehe.. lain la kalau ada Maid.. ahakkk..

4-Anda perlu memilih 6 award seterusnya dan menyatakan pada mereka diblog anda....'The blogger Award Friendship goes to':

bukan tak nak bagi.. heheheh tapi rasanya ramai yang dah buat anyway bagi yang belum buat tu leh la kalau nak buat ye...

second award from Emi


1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda - done
2- 5 Fakta menarik tentang Pemberi Award ini:

- Orang nya comel je.. walaupun tengok masak macam2 ..
_ Ibu kepada seorang putera iman namanya
_ Dari pemerhatian lembut je emi ni.. cakap pun lembut...
_ Insya Allah balik Msia kami akakn selalu juga jumpa sebab suami Emi Baru masuk kerja satu tempat hubby ita
_ tinggal di Tokushima, japan

2. yang no 2 tu emi akak jawab ikut yang atas je la yek malas nak taip lagi.. heheheh

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG