14 May 2009

Fathnin dan Fateh terbaru..



Entry ni buat family kat Malaysia yang sudah boring dengan resepi-resepi yang asyik terpapar tiap hari.. ehhehe .. jangan marah yek.. dah la kita ni tak pandai masak.. tu yang banyak resepi tu.. so haritu call orang malaysia diorang nak tengok gambar Fateh dan Fathnin terbaru... Ini gambar diorang terbaru ita ambil petang tadi sambil tengok TV... Fateh ni dalam gambar nampak tombam jo.. tapi kalau sebenarnya comel je badan dia..ni tgh kerja keras bagi makan.. ehehhehe..



Fathnin dan fateh sejak sihat dari demam ni dah berselera makan dah.. tapi kalau nasi seketul tak jalan.. jadi ita kena blender nasi tu.. so tiap hari tukar-tukar la menu sama ada ikan atau ayam tapi sayur yang wajib tiap hari kentang, carrot dan sawi.. eheheh sebab nampak diorang suka.. nasib baik fathnin pun suka jugak nasi blender.. so tak la susah nak bagi makan.. kadang fathnin request juga nak makan telur mata kerbau.. hehehehe.. sekarang ni fateh dah meniti tapi tak juga jalan lagi.. bila la.. nak masuk setahun dah fateh ni... minggu depan je..Em.. fathnin kuat belajar.. tiap hari minta mama ajar.. ni pun tengah sibuk menulis waktu ita taip entry ini.. tulis ABC... Z.. tapi tulis huruf besar.. tulis huruf kecil masih lum mahir sangat.. tapi alhamdulilah setakat ni baru ajar 2 minggu iqra dah sampai 'HO' dah.. baca tu kalau eja pipi, mata, bola etc.. yang dua sebutan tu dah ok dah... hanya kadang lupa2 jugak.. ahhahahaahha... lukis pun dah ada improvement dan mewarna pun dah tak la setempat je.. dah berwarn warni .. hehehe seronok jugak tgk perkembangan diorang ni... ok la.. to family semua.. kami rindu kalian.. doakan dapat tiket murah untuk balik bulan 12.. kalau murah leh balik.. kalau tak.. huhhuuu.. sedih.. tak larat nak taip ayat tu...

3 Comments:

  1. mrs-ab said...
    Skang MAS tgh buah promotion,kan.
    Trylah tgk kat website dia.
    iLa said...
    ita,ila teknik ipaoh ni..
    fateh lahir bape ari bulan?
    anak sulung ila lahir 31 mei..
    lom bleh jln gak..tp dah meniti n berani lepas2 tgn dah..
    Juwita Jamaludin said...
    thanks ima.. akak dah beli dah..

    to ila.. fateh lahir 21 5.. baru meniti.. berjalan pun selangkah je baru

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG