27 May 2009

Jackmall Yokohama, Japan


Saja nak share ita jalan-jalan hujung minggu hari tu.. tak g mana pun pergi Nishimatsuya dan Jackmall je.. Nishimatsuya ni tempat barang-barang bayi dan kanak-kanak yang murah.. so beli baju anak seronok sikit kat situ.. Baju Fathnin banyak tak bawa yang tangan pendek tu yang kena beli sebab kesian sekarang nak masuk summer nanti panas plak asyik pakai baju tangan panjang.. sama la dengan maknya duk umah pun pakai tangan panjang.. :).. Lepas tu pergi Jackmall berdekatan dengan Nishimatsuya tu.. kat situ ada Toy R us, Daiso dan beberapa kedai yang menarik antaranya kedai sukan yang besar.. Hajat dihati nak beli baju untuk abang tapi amat mahal kalau convert duit memanglah mahalnya.. jadi abang kata baik beli kat Malaysia je.. hehehe .. so tangguhkan niat tu untuk beli.. Kesian abang.. Gi ke jackmall dan nishimatsuya ni kami jalan kaki je malas nak naik densha dari yokohama eki.. tak jauh sebenarnya.. dapat jugak tgk pemandangan.. sorry la gambar kurang menarik sebab tak ingat nak ambil gambar betul2.. hehehe.. sibuk dengan anak-anak..


0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG