07 May 2009

Lalaport, Yokohama



Sambil delete gambar dari kamera tadi nampak plak gambar kami ke lalaport, yokohama hari tu.. kami ke sana satu family je ajak kawan2 lain tak nak pergi masing-masing ada hal jadi sampai juga la kami ke Lalaport yokohama ni.. Lalaport ni shopping complex yang besar.. macam-macam ada.. tapi abang nak cari kedai sukan tak de yang menarik dihati hanya ada 2 aje.. sian abang.. hehehehe. tapi bagi ita ok la sebab kat sini ada tokyu hands, ada 212 kitchen dan ada kedai baby yang banyak antaranya Akachan Honpo.. best kat sini banyak barang baby.. tapi masih tak jumpa lagi baju pooh dan mickey besar fathnin.. sebab fathnin bising nak baju pooh dan mickey sebab ita bawa banyak stok baju pooh dan mickey untuk Fateh untuk dia ita tak bawa.. tersilap haritu.. so banyak gak la kedai cari baju pooh dan mickey yang besar fathnin.. masih belum jumpa yang berkenan dan jumpa yang best.. kalau kat Malaysia berlambak.. pergi sahaja world of Cartoon tu.. hanya tinggal siapkan duit je.. hehehe.. seharian kami kat Lalaport ni.. Jalan-jalan .. sebab besar..


0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG