28 June 2009

Jalan-jalan area Yokohama Eki

Ita kalau hujung minggu je memang lambat la tengok blog ni.. mana taknya hujung minggu biasanya kami buat aktiviti kekeluargaan.. hehehe.. abang dah busy dari isnin sampai jumaat biasanya dia akan peruntukkan paling kurang satu hari untuk kami bersama-sama jalan-jalan atau buat aktiviti kekeluargaan yang lain.. Setakat ni hari sabtu memang dah jadi aktiviti wajib pergi main badminton.. Jadi kadang sebelum gi main badminton tu sempat juga jalan-jalan tempat lain dulu sebelum pergi main. so semalam cadang nak jalan-jalan ke pantai ke tapi rasa takut tak cukup masa nak main badminton.. jadi kami pergi area yokohama station saja untuk cari sandal sebab dah masuk musin panas leh jalan pakai sandal je...





ini adalah jalan dari area Joinus ke Tokyu hands.. banyak kedai area tu.. Ada ABC mart, ASBEE, ini adalah kedai-kedai kasut yang glamour di jepun ni.. hehehe.. Tapi biasa la bila nak beli je otak ni kadang asyik nak convert je.. pastu nak cari sandal yang berkenan dihati tu bukan tak jumpa tapi tak sure sebab banyak yang ita berkenan tu meragukan kulitnya.. macam ada bintik 3 je.. jadi tak ambil.. last-last balik main badminton pergi Saty dan bei la sandal kat situ je...

3 Comments:

  1. blogresipi said...
    Bizi gak bandar yokohama ni ek.. transport mudah ke kak kat sana?
    Juwita Jamaludin said...
    to ijan.. busy ijan.. kadang tak nampak apa.. nampak htam je .. orang macam dah jadi laut.. huhuuhu... tgk ada kat entry aka yang lepas video kat yokohama station tu
    Juwita Jamaludin said...
    trnasport bagus.. senang sangat..

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG