12 June 2009

Mood Meroti


Hari ni sebenarnya agak busy.. tak la busy sangat pun tapi macam tak cukup masa nak jengok blog .. maaflah kawan-kawan .. sebab ita lambat meronda rumah orang.. hihiihi.. selalunya jumaat kalau dua minggu sekali kat sini kami buat baca yassin dan tazkirah sikit.. kalau ada birthday sesiapa diraikan sekali.. so hari ni buat kat rumah Adnin jiran ita ni.. so agak busy la memasak dan tolong tengok dia masak .. hihhihi.. Menu hari ni nasi kerabu.. sedapnya.. so ita tolong la sikit-sikit buat rencahnya.. dan buat kuih muih.. so mood meroti je.. jadi buat roti dan kek pisang.. hihihihi.. so ini ada roti yang dibuat hari ni dan semalam... resepinya macam biasa je.. hanya bentuk je lain-lain..



3 Comments:

  1. Aishah@Ariffin@Aqil said...
    wah mood m'roti dah mai...kite gak takde mood lagi nih nak m'roti...
    blogresipi said...
    Wah..macam2 bentuks ada roti nie..i nak cop semua yg ada sosejs tue.hehehe... akak, mintak sosej lebih ek...:p
    Juwita Jamaludin said...
    to kak aisha.. ini yang senang kak.. saya suka roti..

    to ijan..
    dah abis la ijan lambat datang la.. hehehe

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG