08 June 2009

Mari main belon badut




Hari ni update cerita tentang belon badut.. hihihi.. Nak kata ita tak masak, hari ni masak dari pagi sampai ke petang hanya mungkin menunya dah ada dalam blog tu yang malas nak masukkan entry..Lagi pun abang puasa hari ni dan tak pergi lab.. Abang kalau puasa memang suka berbuka dengan mushroom soup dan roti jadi buat la untuk abang berbuka hari ni.. Buat juga puri kentang tapi tak sempat amik gambar lagi pun kurang kembung la buat kali ni.. nanti la bila buat lagi leh upload resepinya... hehehhe..ita makan dengan sardin sedap.. Bila abang kat rumah rajin dia layan anak-anak... Fathnin dan fateh memang suka dan rapat dengan papa diorang ni.. so papa ajak main belon badut ni.. hehhehe.. seronok juga abang kata dapat ilmu baru dengan bentukkan belon-belon ni.. nampak mudah tapi sebenarnya ada teknik juga untuk dapatkan bentuk dan pastikan belon-belon tu berada dalam bentuk yang kekal..fathnin dan fateh suka sangat.. mama pun happy je tgk diaorang suka macam tu...Thanks abang sebab peruntukkan masa main dengan anak-anak.. saya amat menghargainya...



0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG