23 July 2012

Kek Di Simple Homemade Cake

Assalamualaikum.. Alhamdulillah dah nak masuk 3 hari berpuasa.. moga amalan puasa an kebaikan yang  kita lakukan diterima olehNya. Mencari-cari masa yang sesuai untuk menulis disini, namun masih belum berkesempatan, ada resepi baru yang sempat diambil gambar untuk dikongsi disini ada yang di cuba juga tapi tidak sempat untuk diambil gambar.. InsyaAllah dilain kesempatan boleh dikongsikan disini.


Alhamdulillah dengan perkembangan Simple Homemade Cake, tempahan kek tidak putus setiap minggu mesti ada.. Syukur dengan rezeki yang Allah berikan. Namun suami selalu mngingatkan ita, bukan wang jadi ukuran tapi niat memberi pilihan makanan halal di Jepun yang lebih besar pengertiannya. Tambahan selain itu ia juga tempat ita menyalurkan minat ita yang mndalam dalam bidang ini. Walaupun begitu masih banyak yang perlu  ita dipelajari dan perbaiki dalam bidang ini. Untuk kenangan ingin ita kongsikan juga disini sebahagian kek yang ita hantarkan kepada pelanggan.

















16 Comments:

  1. quinnie said...
    cantiknya kek..chomel je design2nya...

    selamat menyambut ramadhan almubarak buat akak sekeluarga :)
    inahar ali said...
    Wow cantik2semuanya! Salam ramadhan wat ita sekeluarga ye!
    Nazirah Azeman said...
    Cantiknye kek.mesti sedap
    ieda said...
    alhamdulillahhh

    comel2 dan cute2 hasil kerjatangan ita .. yelah kalau dah minmat pasti akan terserlah kan ..

    akk doakan busniess ita maju dan berjaya sambil2 melempiaskan minat itu ;)
    ibundo said...
    Selamat berpuasa pada ita sekeluarga. Cantik2 dan comel2 designnya. Memang dah pro..
    AZLITA AZIZ said...
    Assalamualaikum Ita

    Selamat berpuasa untuk ita dan keluarga di sana..

    Cantik kek ita, comel-comel dan sangat menarik!

    Suka akak tengok..

    sememangnya ita berbakat, teruskan usaha semoga ita di murahkan rezeki dan semakin berjaya!
    CitarasaKu said...
    Salam ita...semua kek kek yang ita buat nie sangat cute. Hiasan yang simple tapi cantik dan kemas...semuga berjaya ...Amin. Nampak sangat mengoda saya sangat suka dengan bunga bunga fondant yang cute tu dan bentuk love juga warna nya.
    suri solehah said...
    akak terpegun tengok dengan hasil tangan ita...cantik2nya...selamat berpuasa ita
    ☆♥L@dy @yU♥☆ said...
    kreatif giler la kaka]suka kat oren tue nmpk lain dari hat lain...oishii sou
    FnF Simple Life said...
    Terbaek le Ita... sume cantik2 kek Ita nih
    nOOrsha said...
    cantik2 sume kek ita wat.. nnti blik mesia for goods nak tempah kek kat ita la :)

    selamat berpuaasa ita :)
    Qasey Honey said...
    semua deco kek tu cantik2...geram pula tgk...kemas pula tu...
    sue-sama said...
    cantiknye kak ita kek2 tu..lg2 yg gmba family tu..comellll.oishiisou!
    εïз mummyHaza εïз said...
    Cantik kek2 kak ita... Sedap tu... By the way... Salam perantau metro harian hari ni ade gambar akak sekeluarga.. :) comel
    Soo Hae Daa said...
    Choc indulgence pon ade..kalah la secret recipe gni kak..marbeles lah kek2 ini..so comelsss..!!
    Nur-nba said...
    Wow.. semua design kek tu cantik2 belaka.. Kreatifnya Kak Juwita.. Tengok je dah tahu sedap.. :)

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG