02 April 2009

Pizza



Lately ni asyik entry makanan je.. heehheh yela tak tahu nak masuk entry apa so ada masak pizza semalam so nak post la dalam entry ni... Buat pizza ni pun sebab abang ada kat rumah so seronok makan pizza panas2 bila petang... jadi buat la... kebetulan ada adik junior datang rumah so kami makan sekali la.. pizza ni tak tahu nak bagi nama apa.. sebab apa yang terfikir nak masuk ita masukkan.. tapi sedap la.. hahahahaha.. any way ini gambar setelah tinggal seketul je..

4 Comments:

  1. are said...
    sedapnye pizza...wajib buat ni seminggu skali..sbb semua suka!!!
    Juwita Jamaludin said...
    yela.. memang sedap tambah makan sebaik kuar je dari oven best...
    Fatin Helmi said...
    huwaaa.. rajinnyer ita masak..
    Juwita Jamaludin said...
    to fatin.. mana ada rajin.. saja buat perut dah lapar petang-petang.. heehheeh

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG