09 April 2009

Sakura berguguran

Petang tadi sekali lagi ke taman yang berhampiran dengan rumah.. ita pergi pun dengan Adnin jiran ita. Sekarang suhu bila petang lebih kurang 17 c jadi bagi ita ..nice weather.. Fathnin seronok sangat bila ita ajak ke taman... Mana tak nya dia boleh main sepuas-puasnya.. ita pun seronok tengok dia happy macam tu.. sampai je taman tengok sakura hana dah nak gugur dah.. macam salji turun..best sangat tengok..



sakura ni kembang dalam seminggu je pastu dia akan gugur so.. lepas ni kena tunggu tahun depan pulak nak tengok sakura lagi... sambil ita sembang-sembang dengan Adnin, Fathnin main la buaian dan gelongsor yang ada di sekitar taman tu.. ini gambar fateh atas stroller dan itu Adnin dengan Zammer anak dia.. Boleh nampakkan kat tanah tu banyak kelopak sakura yang berguguran


so ini ada sikit gambar untuk post kali ini..





2 Comments:

  1. kyo_9 said...
    huhu, kat area kansai ni suhu paling tinggi dah cecah 22°C .. dah rase cam musim panas pon ade.. waktu tahun lepas takde pon panas camnih.. global warming la nih.. :)
    Juwita Jamaludin said...
    to syed tula kat sini pun bila ptg suhu 20 c jugak.. tp semlm 17 c waktu cikgu keluar tu... thanks lawat blog cikgu..

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG