13 April 2009

Beraktiviti dengan adik-adik YNU




Sabtu baru-baru ni kami beraktiviti dengan student Malaysia yang belajar diYNU (Yokohama national University). Jadi adik-adik ni sewa van dan kami pun tumpang lah sekali... Program mulanya pergi hanami di bawah pokok sakura yang sedang berguguran. Kami bawa makanan masing-masing dan makan bersama-sama. Menu special hari tu Steambot.. Best makan panas-panas.. ita ni dah la suka steambot.. jadi memang banyak ita makan.. heheeh nasib baik la hanami ni dah nak berakhir kalau tak mahu naik badan mana tak nya makan ramai-ramai dan di bawah pokok sakura ni berselera saja rasanya.. heheeheh.. apa nama koeun ni pun ita lupa sebab naik kereta.. ita ikut aje.. bagus adik-adik ni nak melayan karenah kakak-kakak dan abang-abang diorang ni..

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG