22 April 2009

Costco Kanazawa Seaside, Yokohama


Ahad baru-baru ni ita berkesempatan pergi ke Costco kanazawa seaside. Ita pergi pun satu family bersama family kak maas, family aliza dan family adnin.. Kami ni memang suka jalan sama-sama best sikit.. Kami pergi naik densha ( train). Jika dari yokohama eki kena naik seaside line terus ke shin sugita.

Costco ni supermarket untuk beli barang yang banyak sekali gus. Jadi untuk memudahkan, kami beli banyak-banyak dan shipping terus ke rumah tak de la susah nak mengangkut maklum la kat nihon ni ita tak de kereta. Bayaran bagi shipping 525 yen bagi 30 kg barang.. lepas dah habis shopping kami ke taman berhampiran untuk solat dan makan sambil tu anak-anak dapat la main sekejap.. ini ada aksi Fathnin di taman.


setelah siap semua kami ke Jusco berhampiran dengan taman ni. Jusco kat japan ni sama sahaja macam Jusco kat Malaysia. Tapi ita terlupa plak nak ambil gambar jusco ni sebab singgah sekejap sahaja.

2 Comments:

  1. Fatin Helmi said...
    comel la fathnin..
    Juwita Jamaludin said...
    Alhamdulilah ..Terima kasih fatin.. anak2 awak apa kurangnya

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG