20 April 2009

Aktiviti hari sabtu..

Dah naik basi cerita pasal agar-agar lapis pelangi tu.. heheh.. busy sikit banyak program yang ada pada hari jumaat, sabtu dan ahad.. disebabkan program hari jumaat tak de gambar so kita mula dengan program hari sabtu la..hari sabtu haritu tak jalan-jalan jauh-jauh hanya jalan disekitar rumah je.. Pergi taman dengan papa buat pertama kalinya.. Papa dan fathnin main bola, mama dengan fateh tengok diorang main bola sambil ambil gambar... pergi pun lepas habis masak mee bandung sebab Aisha Shaheer nak datang.. so sementara menunggu papa ajak pergi taman.. .papa baru balik dari main bola dengan student korea.. so papa kata ada score sebiji.. cayalah papa.. Happy sangat papa waktu cerita tu.. so ini ada gambar kat taman..





..

Pukul 4 macam tu Aisha datang hantarkan heater.. Thanks Aisha sebab susah-susah je datang hantarkan.. dah la rumah ita ni tak de parking, jauh dia kena jalan ... Sibuk makan tak sempat ambil gambar... mana taknya nak tngok anak lagi nak makan lagi.. tu la cabaran ada anak kecik ni.. hehehe..

3 Comments:

  1. aisha said...
    kann akak..lupa nk ambikk gambar..seronot dpt bual2..ape pun thank you, susah2 je jamu kami nih, sedap semua akak masakk..yummyy...arigatou...
    Juwita Jamaludin said...
    best awak datang rumah.. kalau ada rezeki nak datang rumah awak plak.. nak rasa aisha masak.. heheheheh
    LynorD said...
    pehh... tengok fariz tue macam player jepun la... macam nakamura... hehe...

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG