13 January 2010

Majlis kahwin jef dan linda

Dah sebulan berlalu baru nak cerita tentang majlis perkahwinan adik lelaki ita, jef, dengan pasangannya linda. Itu pun sebab tengok gambar dalam kamera ni banyak dan baru perasan yang ita tak upload pun lagi dalam blog. Kesuntukan masa dan mood winter yang membuatkan setiap hari nak duduk dan menaip di komputer ni terbantut. Majlis rumah perempuan berlangsung pada 19/12/ 2009 di seremban dan rumah mak ita pula pada 26/12 /2009. adik lelaki ita ni adalah satu2nya adik ita jadi ita sempat balik ke Malaysia 2 minggu untuk meraikan majlis ni. Balik 2 minggu tak banyak yang dapat dilakukan diMlaysia selain jalan2 mana yang sempat dan beli barang keperluan untuk dibawa ke jepun. itu pun masih banyak yang tertinggal itu dan ini. so layan la gambar kenangan sepanjang majlis di seremban dan dirumah ita.


selepas majlis akad nikah


hantaran dari kedua belah pihak


gambar keluarga di rumah linda di seremban


Fathnin suka bunga ros


Malam berinai di seremban

gambar opah, yong, makngah, dan opah ada


Pengantin berarak


Majlis dirumah kami


Bergambar bersama keluarga ita di rumah kami

3 Comments:

  1. ♥LOVE2COOK♥ said...
    Hi Ita...Happy Married life to Ur brother n SIL!!! :)
    Juwita Jamaludin said...
    to love.. thanks for your wish..:)
    mizz-siti said...
    ita, teringat dulu jef tu kecik lagi kan..hehe...dh kawin pun dia..kalo lalu kt area umah ita tu..dh tak cam dh umah ita, rasa mcm lain je...mungkin dah byk berubah..

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG