19 August 2009

Enoshima Aquarium



Sebenarnya belum habis lagi cerita jalan-jalan musim panas ni.. Pada hari ahad yang sama ita juga sempat ke Enoshima aquarium di Shonan beach.. Cantik kawasan ni dan banyak aktiviti yang boleh dilakukan tambahan ita pergi waktu cuti ramai pengunjung yang datang. Cadang nak mandi laut tapi tengok lautnya panas memang tak sesuai rasanya.. tapi japanese suka .. tu patut kalau jalan-jalan waktu summer ni nampak ramai yang kulit nampak "tent".




tengok pantainya penuh dengan pengunjung



Di aquarium ni banyak la spesis laut yang ada. tak terketinggalan juga show yang dibuat. Berkejar juga sebab nak booking tempat untuk lihat show dolphin dengan pengunjung yang ramai tambahan nak berehat sembahyang dan berehat. Bila musim panas ni badan cepat la letih dan tekak mula la haus.. tu yang banyak rehat sambil jalan-jalan.



sewaktu show dolphin

2 Comments:

  1. blogresipi said...
    Suke laa dolphin kak! teringin nak tgk live takpernah lagi nie... :)
    NorNaza said...
    kak nor ni tak berpeluang nak tengok dolphin, mesti manja binatang tu kan

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG