17 August 2009

Yamanaka lake, Mt. Fuji.

Salam semua.. Tentu ada dah boring tengok spagetti tu je.. hheeh '
tuan rumah sibuk berjalan sempena cuti musim panas minggu lepas.. Alhamdulilah beberapa tempat menarik dapat dilawati setelah perjalanan yang rancang di saat-saat akhir juga oleh family-family yokohama univ dan aishashaheer.. lokasi kami yang pertama Yamanaka lake.. Lake ni adalah lake yang terbesar diantara 5 lake yg berada di kawasan mt.fuji.. Menariknya lake ni kita boleh tgk mt fuji dengan jelas dan cantik dari sini.. tapi nasib kurang baik waktu ita pergi hari tu agak berkabus jadi kurang nampak dalam gambar mt fuji dengan cantik. lagi satu mt fuji musim panas ni tak de topeng putih salji kat atas dia.. nanti kalau kesempatan nak pergi lagi waktu winter dan tengok dengan lebih dekat lagi insyaAllah.. di lake ni macam2 aktiviti ada.. disebabkan teruja melihat keindahan gambar pun lupa nak ambill.. heeh layan la gambar yang ada ni..




2 Comments:

  1. kyo_9 said...
    sayang aa x dpt tangkap gambar bayang2 Mt. Fuji~ :(
    Juwita Jamaludin said...
    to syed tula insya Allah jika ada rezeki nak kesana lagi dekt je dari rumah kami hanya 2 jam menggunakan kereta

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG