18 August 2009

Award dan kad dari Kawan-kawan

Dari kak Ct delima

Banyak sungguh award yang ita tak kutip dari rumah kawan-kawan... sebenarnya busy sekarang ni nak kutip dan gantung kat rumah tak de masa... dapat update blog pun sekarang ni dah cukup bagus untuk merehatkan minda yang ada.. ok la ini semua award dari kawan-kawan yang ita sempat kutip kalau ada yang tercicir maaf la ye.. bukan tak sudi ambil tapi mungkin dah lupa agaknya.. thanks kawan-kawan sebab ingat kat ita...



dari love..

dari sue

award dari mama hawa

dari kak mizan


dari kak ieta

dari kak intan

dari kak mimieloma

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG