29 July 2009

Jom minum



Selamat malam.. saja buatkan jus buah buahan campuran dan chocolate ice blended ni.. sejuk rasa tekak malam- malam gini.. dah la panas.. huhuhu..tambah ada pembantu baru didapur sekarang senang keje.. heheheh.. sorry la tak letak dalam gelas sebab ini memang party cup pembantu baru ita tu.. blend terus minum dalam ni je.. sambil temankan abang study esok ada exam...

Jus buah-buahan
ita masuk je apa buah yang ita suka tapi kali ni
6 biji seedless grape
4 potong tembikai
1/2 biji kiwi
1/2 biji oren
2 biji kurma
1/2 sudu besar madu
4 ketul ais

Cara-cara
1. Blend semua sekali dan siap untuk dihidang.


chocolate ice belnded
bahan-bahan

2 sudu coklat hershey
1 stick creamer cofeemate
1 sudu coco powder van houten
1/2 sudu gula
6 ketul ais

cara-cara
blend semua bahan dan sedia untuk dihidang.


1 Comment:

  1. emilia said...
    wahh dah rasmikan da..`pembantu umh` tu yer..bestnyer sng nk buat time pns2 ni kan..

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG