28 July 2009

Hadiah dari abang


Seronok sangat hujung minggu lepas sebab dapat 2 hadiah dari abang.. Alhamdulilah Dapat magic bullet deluxe dan hiihii.. nanti la ambil gambar dulu..ita cite hadiah yang satu ni dulu la.. mesin ni macam blender dan fruit juicer digabungkan.. senang untuk blend makanan baby dan buat jus buah-buahan.. Abang saja hadiahkan tambahan memang nak cari blender dan fruit juicer sebab anak-anak ita suka minum jus buah sekarang.. Bagus pun untuk budak-budak.. Thanks abang sebab hadiahkan mesin ni.. moga ita akan lebih rajin lagi untuk masak dan menyediakan makanan berkhasiat untuk kita dan anak-anak. ada satu lagi hadiah abang bagi tapi tak sempat-sempat nak ambil gambar.. sebab hadiah yang satu lagi ni lagi best.. hihihihi.. lama tau teringin tambah kat Malaysia pun tak de...


5 Comments:

  1. Mima's Oven said...
    That's a great gift! i have 1 like that and its very useful. I think you will love it..
    Anyway, I've just nominated you with a "Kreativ Award" please check it out at my blog...thank you! :)
    CT Delima said...
    hadiah lagi..mmg seronok kan. ita cepat2 lah publis hadiah lagi satu tu hehehe. k.ct lak yg x sabar erk huhuhu. kalau best k.ct nak tempah gak lah, bole ker hehehe
    Azura Suhaimi said...
    Ita, best nua dpt hadiah kn. Apa isinya ye? :)
    Juwita Jamaludin said...
    to kak mima. thanks ye award tu insyaAllah nanti ita amik ye..

    to kak CT nak tempah hadiah satu lagi yek.. huhuhu susah nak pos tu.. heheheh sebab benda tu susah nak pos rasannya

    to zura.. itu blender dengan fruit juicer ada 17 pieces semuanya...
    blogresipi said...
    syok nye ade fruit juicer tue... kite pon suke gak minum jus buah.. bleh order ngn akak ek?hehhe

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG