02 March 2009

Tart kesukaanku..


Sekarang ni sejak kenal dengan myresipi.com ni ita jadi seronok nak masak. Mana taknya setakat ni semua resepi yang dicuba menjadi.. mulanya memang tak terfikir nak masuk dalam entry blog ni.. tapi disebabkan best dan sedap so nak share dengan semua tentang tart ni.. ita dah try 2 tart.. satu fruit tart dan satu lagi peach cheese tart.. nak buatnya senang, hanya bagi yang rasa malas nak kerja remeh-temeh peach cheese tart ( dalam resepi dia pakai mango) yang paling mudah, rasa dalam 20 minit je penyediaan dan nak bakar tu makan masa 30 minit .. rasa pun sedap dan ala-ala cheese cake sedap tau hehehh... bagi yang gemar makanan ber'cheese' macam ita ni memang sesuai cuba.. ok lah ni ade gambar untuk entry kali ni...

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG