28 March 2009

Cup cakes merekah...



Semalam saja buat cup cakes untuk jamuan perpisahan adik-adik junior Malaysia yg dah habis belajar.. nak buat kek sebiji ita belum ada acuan kek yang besar so untuk memudahkan ita buat cup cakes.. habis bakar je ita tengok cupcakes tu merekah di tengah.. sedih.. apa nak buat ni... so buat topping dari whipping cream, cream cheese sikit supaya sedap dan icing sugar.. so jadi begini.. ok jugak rasanya... so bagi yang nak cover kek yang merekah kalau buat jangan panic cuba decorate kek tu.. heehhehehe

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG