04 March 2009

Roti




Makin lama makin banyak plak entry makanan ni.. heheheh.. saje je nak bagi orang terliur.. hari ni teringin nak makan roti. Nak beli roti semalam sebenarnya tapi dah habis roti yang boleh makan yang tinggal roti yang tak leh makan.. faham-faham je la bila tinggal kat jepun ni makanan pun kena pilihkan.. so hari ni bakar roti.. buat 2 jenis roti satu roti sosej satu lagi buat pizza.. hari ni pun tak masak banyak untuk lunch and dinner so ada pizza leh makan untuk dinner nanti. Roti ni pun ita ambil resepinya dari myresepi.com. At first nak beli bread maker.. tp bila roti yg ita buat ni dah jd rasa malas plak nak beli.. rasa tk perlu plak.. dah la dapurku sempit... huhuhu.. so roti ni pun tak perlu uli teruk hanya perlu rehatkan lama .. kalau nak mkn ptg pagi kena bancuh bahan baru naik cantik.. itu penglaman ita la...okla tengok jela roti ita ni..heehhehehe

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG