28 March 2009

Farewell Party March 2009 Abangku







Rabu baru-baru ni abang pergi farewell party lab dia sempena meraikan rakan-rakan lab yang dah graduate. Merasalah dia makan makanan Jepun. Cuma, kena pilih-pilihlah. Sakana (ikan) bolehlah makan, sayur (yasai) pun OK. Cuma kalau ada niku (daging), contohnya abg cakap mcm pizza dia tu...memang tak sentuh langsunglah.
Ada satu gambar tu, Japanese yg pakai coat, bertali leher, bermisai yang duduk sebelah Aliza tulah sensei (supervisor) abang...namanya Atsuo Kawamura.
Malam tu cost makan mencecah 100 000 yen lebih. Kira-kira RM 4000 lebih. Thanks to Atsuo Kawamura.
"Arigatou Gozaimasu"

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG