08 March 2009

Happy birthday to me

7 Mac hari jadi ita.. saje je nak bagitahu kat semua orang..huhahahaha.. walaupun tak de benda yang special buat hari ni tapi bagi ita best sebab abang [panggilan untuk my hubby] mengingatinya... thanks abang sebab ingat birthday ta.. dia bagi hadiah ngan bunga... walaupun bunga ni bukan sejambak yang besar tapi ia amat berharga sebab dalam busy-busy dia tak tido malam tu sempat juga g yokohama g beli bunga... Kesian kat abang buat susah-susah je... anyway thanks..




so untuk meraikan harijadi ni macam biasa la ada la kek..pertama kali dalam hidup buat kek birthday sendiri... heheheeh.. ita buat strawberry and orange cheesecake.. kek tu ita yg bagi nama, suka hati je sebab resepi asal kata pakai orange tapi disebabkan ada strawberry dalam fridge so masuk jugak la... keknya pun tak sempat nak buat ising dah kena makan.. kek ni sedap tau.. bukan sebab ita yg buat tp resepi ni sedap thanks pada nure myresepi.com tuan punya resepi ni..anyway ita doakan dah 29 tahun ni..[alamak.. dah tua la nak masuk 30 thn dah] moga jadi isteri yg solehah dan ibu yg baik dan berjaya mendidik anak2 ita dan muslimah yang bertaqwa.. Amin..InsyaAllah

4 Comments:

  1. mamajannah said...
    salam,
    ita...wah..dah ke jepun awak..
    happy belated birthday..:D
    Juwita Jamaludin said...
    kak yati.. thanks sebab wish birthday kat kita.. hahahah.. ita kat jepun yela nak g london tak dapat heheeheh
    fara said...
    happy belated besday ita!
    Juwita Jamaludin said...
    thanks fara.. dah nak tua dah kita ni
    hehehehe

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG