25 February 2009

kek puding karamel


Hari ini saja-saja browse MYR.com sebab dalam tu banyak resepi yang best-best nak cuba. Tetiba terpandang kek puding karamel. so.. tengok bahan macam senang je dan nampak sedap je kek puding ni.. memula terfikir juga macam mana la agak nye rasa kek puding ni.. nak buat la.. so ita try buat.. lengguh juga la tangan untuk pukul telur tu bagi bertanduk ..( ini ayat kak yani.. tuan punya resepi ni).. tapi bila dah siap best sangat memang puding tu terasing dengan kek tu .. kek tu terapung dan cantik je jadinye.. bestnya.. memula tak la terfikir nak masuk dalam entry ni.. tapi sebab rasanye best dengan jadi tu yang nak share ngan semua orang.. hahhaha... to kak maas ngan aliza sorry yek kalau tak bagi sikit papa fathnin ni dah makan sampai habis la... lain kali yek..( mana tak nye bekas orang tak pulang2 lagi ni .. huhuhu).. so ini dia kek puding karamel

1 Comment:

  1. zikri said...
    ate tak te juwe ke kek tu ke oranghe jepun nyeee.....(zikri) pos le ke sini.....

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG