10 March 2009

Rojak Kegemaran suamiku


Lama tak update blog ni banyak entry yang menanti ni heheheehh.. tapi tak sempat nak post.. anyway request dari abang nak makan rojak.. abang memang hantu rojak kalau kat melaka kami suka makan rojak kat satu gerai ni namanya gerai bukit godek melaka. best rojaknya walaupun gerainya biasa2 je.. jadi nak hilangkan rindu kat rojak tu ita cuba la buat.. first time ni... yang risaunya tentang kuah dia takut tak sedap so sebelum buat tu try la ingat step2 buat kuah kacang untuk nasi impit dulu.. dulu pernah buat waktu open house itu pun mak yang ajar.. hehehhe so alhamdulilah jadi kuah kacang ta.. best abang kata.. tapi memang tau..( haha puji masakan sendiri) jadi plak.. rasa best sangat.. so buat la step untuk rojak plak.. ita masuk je apa yang ade kat dalam peti ais tu,so terhasil la rojak ayam ni...

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG