31 March 2009

Tokyu hands Yokohama



Ahad baru-baru ni pergi yokohama eki.. lepas dah habis urusan di yokohama eki rasa teringin nak pergi Tokyu Hands.. Tokyu hands ni tempat shopping complex yang banyak barang-barang kreatif kat sini.. hari ahad ramai orang.. jadi ita dengan family tak jalan habis pun semua floor sebab susah nak bawa 2 anak ni.. so beli barang-barang masakan je kat sini.. Fathnin sempat ambil gambar dengan maskot yokohama 150 tahun yang ada kat depan supa ni..

2 Comments:

  1. Aymy with love said...
    ni kalo anak2 k ayu nengok gambo nie, mau sibuk nak jugak posing ngan maskot tue... hehheh..
    Juwita Jamaludin said...
    budak- budak kak memang macam tu.. anak ita penakut sikit nasib baik sekarang jadi berani kalau dulu takut.. heheh

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG