24 March 2009

Bunga disekitar rumah






Spring telah bermula..best.. banyak bunga-bunga yang akan berkembang dan sempat juga ambil gambar bunga disekitar rumah.. banyak lagi sebenarnya tapi dek kerana berkejar dengan fathnin dan fateh so ambil yang mana sempat dulu... bunga ni sekitar rumah ita, ada yang depan ada yang belakang rumah.. cantik sangat tengok bunga-bunga ni...so saja nak share dengan kawan-kawan bunga yang ade kat kawasan rumah ita.. yang paling banyak bunga yang macam bunga ros yang warna pink tu.. banyak .. pokok dia besar tau macam pokok manggis.. lepas tu bunga dia penuh .. boleh bayang tak.. cantikkan.. sebelum ni pokok ni muram je tak berbunga bila spring je penuh sangat dengan bunga, ini lah keindahan ciptaan Allah.. Alhamdulilah....

2 Comments:

  1. kyo_9 said...
    awal bulan 4 nanti jangan lupa aktiviti 'hanami' tau cikgu.. banyak spot2 menarik kt sekitar yokohama kalo x silap saya..
    Juwita Jamaludin said...
    thanks syed .. saya kena tanya husband saya ni.. kalau saya pergi leh masukkan dalam entry ... tentu menarik..

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG