02 March 2009

Barbeque beramai-ramai..











Minggu lepas busy sikit.. mana taknya.. 28 february lepas kami ada buat majlis makan-makan dan barbeque.. barbeque ni sebenarnya share antara 4 family tapi disebabkan rumah ita dan rumah kawan suami ita iaitu saifuza sebelah menyebelah jadi rumah kami berdua menjadi lokasi pilihan untuk jamuan ni.Waktu makan-makan tu kami makan dirumah saifuza dan bagi kaum2 ibu yang nak menyusukan anak dan nak solat diaorang lepak kat rumah ita.. owner rumah kami pun datang haritu.. siap bawa minuman terlarang..hahahhah.. tapi saifuza kata kami tak minum minuman tu..sebenarnya takla besar dan tak ajak ramai pun. kebetulan Ira dan Yin dari tokyo pun nak datang jadi kami jemput sekali family-family yang tinggal berhampiran dengan rumah kami. Seronok juga sekali sekala berkumpul dan bermesra macam ni.. apabila jumpa macam ni boleh la berkongsi-kongsi cerita dan pengalaman. Bagi ita yang baru di Yokohama ni rasa happy sangat sebab ada ramai kawan baru dan dapat bertukar-tukar info dengan kawan2. To Ira family, Dr Zul Family, Aisha family, Yati Family,fahmi, jimy, Asrul and Nor thanks sebab sudi datang and to my close friend kak maas family, Aliza family and saifuza thanks sebab byk membantu.

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG