19 March 2009

Projek decorating cakes



Semalam saja je buat kek dengan fathnin.. Anak ita ni tak hantar tadika jadi bagi dia ade aktiviti dirumah ita ajak dia buat kek dengan ita.. ita suka ajak dia buat semua tu biar dia rasa pengalaman dan belajar dari pemerhatian.. bila kek dah siap saje tanya fathnin nak hias kek cantik-cantik tak.. dia kata nak.. excited sangat dia..so tengok dalam fridge ada whipping cream dengan cream cheese so try je.. ita buat icing coklat.. tapi kek tu ita potong buat 1/4 je dari besar kek asal sebab tak nak rugi... so start sapu atas kek.. First time ni... memang susah rupanya.. ita rasa sebab terlebih pukul whipping cream kot jadi susah nak sapu dengan tak licin tekstur icing tu..ehheehhe tp pengalaman kan.. so nanti nak buat lagi.. jadi ini kek ku yang comot heheehh..

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG