06 March 2009

Gambar Fathnin dan Fateh


Fathnin sehari



Fateh sehari

Fathnin sebulan
fateh sebulan


Hari ni saja tengok-tengok gambar fathnin dan fateh waktu umur sehari. Muka diaorang sama waktu nurse tunjuk sebaik saje doktor keluarkan dari perut sewaktu operation tempohari. Hanya fateh ni tembam sikit dari kakak dia. Ita bersalin secara pembedahan bagi kedua-dua anak ni..Yang fathnin emergency operation dan yang fateh plak songsang jadi memang segar bugar pergi bilik pembedahan untuk keluarkan fateh.hehehh.. tapi itu semua perancangan Allah sebenarnya.. ita ni fobia disebabkan waktu bersalin fathnin dulu seharian diinduce tak juga buka jalan untuk melahirkan jadi waktu berkesempatn mengerjakan umrah ita berdoa kalau ita mengandung kali kedua biarla senang dan bersalin mudah jika nak bersalin normal senang saja dan jika bersalin secara pembedahan biar segar bugar pergi bilik bedah... Alhamdulilah memang Allah permudahkan dan cara bersalinnya pun mudah... jadi bila anak-anak semakin membesar ni nampak muka fathnin dan fateh ni ada banyak persamaan sebenarnya.. rasa sejuk saja mata dan hati memandang mereka tambahan sekarang mereka 24 jam sehari bersama ita...

2 Comments:

  1. enina said...
    hi ita.. thanks sbb drop by my blog.. anyway, happy birthday :)
    Juwita Jamaludin said...
    to nina thanks sebab wish.. anyway pasal cd ngan buku tu saja nak tukar2 pendapat.. ita pun baru pakai 2 bln..

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG