10 March 2009

Kereta pertama anak2



Weekend hari tu pergi lagi kid off.. kali ni nak cari walker untuk fateh.. mana taknya.. asyik jatuh aje dia sebab tengah lasak belajar nak berjalan jadi asyik berpaut pada tempat-tempat yang tinggi sambil tu lepas tangan.. tu yang ita risau tu.. tak larat asyik nak dukung aje.. nak buat kerja rumah pun tak senang sebab risaukan fateh jadi papa fateh ni berkeras nak beli juga walker untuk fateh.. jadi kami belilah walker ni.. sekarang tak risau lagi hanya rumah ni tak lah besar so pusing2 kat situ je la fateh dengan keretanya itu...

heheheh tapi mudah juga sebab nak bagi makan ke ita letak aje dalam walker tu... sambil nak upload gambar ni tadi ternampak la ade gambar fathnin sewaktu pakai walker dulu.. ita upload sekali la.. tapi ada lagi satu gambar baby yang pakai walker juga ita post kat sini.. cuba teka siapa.ehheheeh


fathnin dengan keretanya



cuba teka siapa ni...

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG