05 May 2011

Cerita cuti golden week

Sekarang ni cuti golden week bagi kami dijepun.. memang setiap tahun pada bulan 5 ada cuti ni... selalunya ada plan jalan bila cuti-cuti macam ni tapi tahun ni kami tak kemana2.. Papa agak sibuk dengan urusan belajarnya. Hanya hujung minggu lepas kami ada BBQ dengan kawan-kawan di Yokohama ni. Bbq ni pun ramai yang tak dapat join sebab sibuk dengan urusan masing-masing. Jadi alhamdulilah tercapai juga hasrat kami nak berbbq hanya cuaca yang agak berangin membuatkan satu persatu khemah yang dipasang terpaksa dibuka. Tak sempat nak ambil gambar suasana BBQ tu.. rasa menyesal plak.. sibuk sebenarnya menguruskan anak2 bermain sambil bila dah bersembang semuanya lupa.. :).Ini adalah gambar sikit untuk tatapan akan datang.



Semalam lepas asar papa ajak anak2 ke taman berdekatan dengan rumah. Taman ni sebelah Tesco supermarket. Tapi pasaraya tesco ni bukan besar macam kat Malaysia tu.. Barang2 pun tak banyak barang tesco. Taman disini banyak la juga mainannya. Cadangnya sambil anak main, mama dan papanya nak main badminton saja pukul2.. tapi angin kuat. Tak berkesempatan nak main. Bila dah puas main kami pun beredar..




4 Comments:

  1. Asmara said...
    Ita xde gambar rumah baru ke? hehe.. eh ada kohai dtg kat sana? kami baru nak berbbq esok, tp tengok tenki kata cam hujan. huhu..
    Juwita Jamaludin said...
    As.. gambo dalam tak de la As.. tapi kalau yang kat luar ada la.. ihik2.. kata orang gambo umah baru awak mana plak.. ihiks
    Asmara said...
    Ita, kita nak tengok gambar kereta baru awak. hehhe... best la dah ada kete. :D
    09SD195 said...
    As ni mesti kery bagitau ye.. hihhihi.. baru nak merasa As.. 2 tahun naik bukit turun bukit baru dapat beli.. huhuhuhu..kete biasa2 je.. tak leh la tunjuk2 sama je dengan kete yang ada atas jalan tu.. hahahaha.. kete baru awak bila nak beli ni? -ITA

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG