22 August 2011

Tumpang lalu, ni suami ita nak share kalau ada yang mungkin mencari maklumat berkenaan ini. Maaf ya.








7 Comments:

  1. sabar kagawa japan said...
    kak it..tq for sharing....kite pon dlm proses nk bwk balik kete nih....arap semua berjalan dgn lancar...
    ☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...
    rasa macam dah baca kat fb pasal ni gak...but tq sudi share.. weols lambat lagik kot nak bawa keta sebab thn biler nak blk for gud pow tataw lagik :D
    Mamasya said...
    bagus ita kongsi info pasal apply AP ni.last yr akak bawa balik keter, husben uruskan sendiri AP tak guna agenpun....yg penting dokumen lengkap....insuran dll ada,sekali hantar dah selesai,hanya tunggu kelulusan.
    Yani said...
    Nak minta tolong bawa balik keter utk akak sebiji boleh ka.. ehehe ;)
    Juwita Jamaludin said...
    saba.. kereta apa la saba nak bawa balik tu ye..:)

    ayu.. tula saja share sini siapa yang seach di google leh jumpa info ni
    Juwita Jamaludin said...
    mamasya.. oh yeke.. tula sekrang ni AP kena apply sendiri

    kak yani.. hihihi kereta untuk ita pun tak de kak suami je bawa balik.. hihihihi dulu akak bawakan balik kereta
    A.k.i.r.a ~ c.h.a.n said...
    salam sis

    mohon share di blog saya ya?
    :)

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG