07 March 2010

Hari jadi tahun ini..

Alhamdulilah Allah masih memberi peluang untuk ita bernafas sehingga ke umur 30 hari ni moga Allah memanjang dan memberkati umur ita dan akan terus memberi peluang untuk memperbaiki diri sebagai seorang isteri, ibu, anak,diri, guru dan masyarakat yang berguna dan cemerlang InsyaAllah.

Terima kasih banyak-banyak pada ibu ita dan sekarang yang menjaga ita iaitu suami tersayang yang banyak membahagiakan ita. terharu dengan kesungguhan dia untuk membuat ita gembira dihari kelahiran ita thanks ye abang... hadiah pun beli macam-macam.. ita rasa terharu sebab nak ita rasa dihargai sampai belanja makan kat luar 2 kali.. tah ita dapat membalas ke tak sambutan harijadi macam ni buat abang nanti.... bagi ita abang dah buat ita bahagia sudah memadai.. tapi tahun depan kalau nak bagi lagi ita tak tolak.. hihihihi :)..

thanks juga buat abang puza dan Adnin sebab ajak pergi makan sushi hari ni.. seronok sangat walaupun bukan sempena sambut birthday ita tapi ita rasa happy sebab kita dapat mengahabiskan masa bersama... moga persahatan ini berkekalan..

buat aliza dan ali.. seronok dapat makan-makan selepas main badminton semalam.. makan kenyang dan seronok ..

kepada rakan2 blog yang memberi ucapan ingatan dan doa terima kasih moga persahatan kita walapun di alam maya berkekalan...

di bawah ada beberapa gambar sepanjang semalam sehingga hari ni...






hadiah abang bagi banyak kan... thanks abang..




acuan taiyaki.. memang lama nak .. dah dapat..


abang bagi hadiah jam yang tahan lasak katanya supaya kalau g ambil air sembahyang kat luar tak yah nak buka takut kejadian tinggal jam nanti.. hihihi


makan sushi dengan family adnin


sushi berpusing2...

sebahagian gambar gambar.. sebab banyak sangat tak tahu nak pilih.... akhir kata alhamdulilah

10 Comments:

  1. TotYati said...
    salam akak,

    tahniah dah masuk 30tahun.
    semoga terus bahagia dgn 2org anak dan suami tersayang.

    banyak btl present. fulalalalala
    izahdaut said...
    tahniah and happy bestday..
    ♥LOVE2COOK♥ said...
    Belated Birthday wishes Ita!!! Stay healthy and cheerful as always! ;)
    Idayu said...
    wah bnyak nyer hadiah..jeles3x. hepi besday anyway!
    dari~ummie said...
    selamat hari lahir kak ita..semoga bahagia dunia akhirat..insyaALLAH..amin
    Juwita Jamaludin said...
    to yati.. thanks.. akak doakan ti terus sihat dan dapat baby cepat ye....

    to izah... thank ye... atas ucapan

    to love. thanks atas ingatan

    to kak ayu.. apa nak jelesnya.. hihihii thanks ucapan

    to ummi.. thanks dik.. atas ingtan
    Ummi said...
    Salam Ita -
    Happy Belated Birthday eh..Moga panjang umur, murah rezeki dan diberkati selalu...Baru 30, mudanya lagi...hehee..oiii banyaknya cik abang bg hadiah..mcam dah bg senarai je kat dia..hehee..bertuah bdn..
    Juwita Jamaludin said...
    to kak ummi.. thanks ye kak atas ingatan tu.. tah selalu bagi satu je tahun ni dia kata tak tahu bagi apa tapi dapat 3 hihihhhi..
    Fatin Helmi said...
    Ita! Happy belated birthday.. sorry.. Fatin tak ingat dah wish belum but Fatin cam tak ingat/tahu pun birthday Ita.. bestnyer dpt byk hadiah.. take care!
    Juwita Jamaludin said...
    thanks fatin atas ucapan tak pe.. thanks atas ingatan

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG