16 February 2009

Konan Supaa






Konan shopping complex ni ialah pasaraya yang besar yang terdekat dgn rumah kami. Cuma sekitar 500m jer. Cuma yang bermasalah sikit ialah rumah kami terletak atas bukit, so bila nak balik tu faham-faham jelah azabnya. Tambahan pula kalau bawa barang-barang. Baru-baru ni kami beli rak buku sebab tengah offer, 780 yen. Boleh nampak kotaknya di belakang stroller Fathnin. On the way nak keluar tu plak ternampak la bunga-bunga yang cantik lagi berseri. Memandangkan harganya cuma 68yen maka akupun pantas memilih beberapa untuk dibawa pulang.

2 Comments:

  1. fiziskandarz said...
    assalamualaikum bakap + ita, lama x dgr citer hang :) kowang both sambung phD kat japan kah?
    Fariz said...
    Iskandar+Fizi...cuma Fariz sorang jer yg sambung. Ita sebagai supporter :)
    Apa cerita u all plak? Kitaorg ingat lagi dtg kenduri kahwin u all...still berdua lagi ke? I mean, kot-kot dah jadi 3,4 or 5

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG