08 January 2010

Selamat tahun baru 2010

Assalamualaikum..

selamat tahun baru.. Entry pertama di tahun 2010. Cepat je masa berlalu.. Ini datang pun nak sapu sawang kat blog ni yang penuh dengan sarang pelbagai binatang.. hihiiiihiii.. ramai yang tertanya2 mana perginya tuan rumah blog ni.. Alhamdulilah tuan rumah ni masih di beri kesempatan untuk menulis lagi diblog ni.. hanya laptop nya je yang rosak tu yang membuatkan urusan nak update blog asyik tergendala je.. sekarang ni dah baik dah jangan la dia buat hal lagi... bukan tak de laptop lain kat rumah ni ada.. tapi nak pinjam orang punya ni masalah sikit terganggu semua urusan dan mood. so jangan jemu yek.. kepada kawan2 yang terus bagi semangat dan tak jenu lawat ita thanks sangat .. sayang you all.. moga persahabatan ini kekal selama nya...

5 Comments:

  1. Watierman said...
    Salam tahun Baru Ita...Sihat ke??
    indahhouse said...
    Salam kak juwita,
    apa khabar? dah lama saya link. tp tak dngar khabar. Hepi new year, kak :)
    kew_chop said...
    kak ita dah balik yokohama ke. best tak balik mesia, hihihi lagi mahu tanya best ke tak..
    Juwita Jamaludin said...
    to kak watie thanks kak rajin jenguk ita.. hihihihi ita sihat.. tapi dapur berasap hanya gambo yang tak berasap

    to indah

    thanks sebab link salam kenal ye.. maaf la akak ni selalu macam chip more hihihihi

    to murni.. hihiiihi seronok sangat.. hihihih nasib baik masih ada hati nak balik nihon hahahaha..
    ♥LOVE2COOK♥ said...
    Happy New Year Ita!!! hru doing there??? laptop dah ok tak karang??? Take care ya! ;)

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG