23 April 2010

Pesta Bunga Akarenga, Sakuragicho

Asyik tengok gambar kek tu je yetak.. nak makan tak boleh kena buat sendiri.. hihihii.. bukan apa sepi ni kamera abang bawa pergi lab asyik lupa je nak minta.. kalau nak buat entry tanpa gambar tak best plak..
hujung minggu lepas kami ke Akarenga diSakuragicho untuk tengok flower festival yang setiap tahun di buat disitu. Pergi pun dengan kawan-kawan kat sini family Adnin, Family Maz dan Mariam.. Di kawasan ni memang selalu buat pameran atau apa2 program.. sebab sekarang musim bunga jadi tengok bunga je la aktiviti ni disini.. so layan je la gambar sepanjang di Akarenga...













6 Comments:

  1. CatlinaFly said...
    waa...nak itut gi jepong waaa..! :( cantiknye bunga2 tu
    indahhouse said...
    salam kak juwita,
    segar mata nih, tengok bunga setaman....wah...best landing kat situ...
    ijan said...
    Salam akak,

    Cantik nye semua semua bunga tue!!!! jelesnye tengok! :D
    Idayu said...
    baju fathnin dlm pic no 2 tuh kan, mcm bj dada la...elfin doll eh? hi3x..
    akk nk bitau ita nih, rsnyer mmg btol la petua ita nk bg telor rebusan licin n halus, kena bwk kuar dr peti ais lama2 sket, then br rebus. akk dh try 2,3 kali gak, mmg menjadik! halus mulus jer telor tuh..bole masuk dlm blog petua2 masakan nih:)..tq anyway.
    Juwita Jamaludin said...
    to cat.. hihihihi mari la datang jepun...

    nur.. mmang cantik segar je mata.. tapi katanya tahun lepas lagi cantik bunga2 tu

    ijan.. nanti kat sana musim bunga tentu cantik2 jugakan.. jangan lupa upload

    ye kak elfin doll.. yeke menjadi alhamdulilah.. share mana yang tahu je.. nanti ada masa ita cuba upload petua2 yang ita tahu untuk share
    siti said...
    salam ziarah...
    sejuk je mata memandang bunga2 tu
    cantik sungguh

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG