08 February 2010

Cerita minggu lepas.. Snow

salam semua.. dah seminggu lebih tak jenguk blog betul2.. tah apa yang disibukkan pun tak tahu.. tapi mnggu lepas banyak juga urusan rumahtangga dan urusan persiapan Fathnin nak ke sekolah jadi membuatkan ita tak punya masa nak duduk lama depan komputer. So hari ni boleh la update beberapa cerita sepanjang minggu lepas.. Nak cerita yang mana dulu tak tahu.. hihihi.. tapi nak cerita juga kisah snow minggu lepas.. seronok sangat pada hari isnin lepas 1/2/2010 snow turun di yokohama ni.. kalau kawan2 jepun yang tinggal di belah atas peta jepun ni dah biasa sangat dengan snow sebab snownya punya la tebal... yang ita ni seronok sangat sebab Yokohama ni jarang sangat turun snownya.. walaupun turun sekejap je tapi lebat best la juga.. jakun gak sekejap.. hahahaha..



Fathnin seronok sangat siap buat snowman.. malam plak turun snow tu.. walaupun malam kul 11.30 malam adik fateh dah tidur kami main snow.. tengah lebat waktu tu.. best sangat... jadi la pengalaman yang indah winter tahun ni...







ini gambar bila dah pagi.. dah mula cair salji tu .. sedihnya.. huhuhhu

0 Comments:

Post a Comment



There was an error in this gadget

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG