28 September 2010

Birthday Fathnin ke 5 Tahun


Alhamdulillah semalam genap 5 tahun umur Fathnin Farisa Fariz. Dah besar anak mama.. macam baru semalam je mengandung dan melahirkannya. Dengan waktu mengandung Fathnin ni banyak alahan dan tak leh buat kerja berat serta drive hingga umur 8 bulan. Apa2 pun syukur dah besar dah anak mama ni.



Semalam kami sambut sederhana je birthday dia. mama buat kek simple sebab minggu lepas dah buat kek deco2 dah.. Papa berusaha cari masa untuk beli hadiah juga, dapat la hadiah train sebab bila tanya nak hadiah apa dia kata nak train. So papa beli set thomas. Seronok main tapi yang lebih excitednya adik dia.. hihihi..




Di sekolah sensei pun sambut birthdaynya.. seronok je balik dari sekolah. Dapat hadiah bekas air dan kad birthday bentuk buku cerita.. Balik je terus ajak mama bercerita macam mana sensei bercerita dengan dia. Excited dia dengan birhday dia... mana taknya berapa lama tunggu sebab antara kami 4 orang dia yang agak lambat bulan birthdaynya bulan 9, mama bula 3, papa bulan4, adik bulan lima lepastu baru dia bulan 9..



Minggu lepas ada buat open house disini. Jadi mama tumpang buat birthday fathnin sikit. Buat kek je sebab nak buat birthday party besar2 tak kot sebab nak jalan2 kansai seminggu minggu ni. Bila dah balik dah lambat dah so ramai kawan2 yang datang bawa anak jadi Fathnin boleh celebrate dengan kawan2. Tapi waktu datng open house tu tak cakap buat birthday tak nak menyusahkan orang bawa hadiah. Thanks pada kak mekti, Adnin dan Murni belikan hadiah untuk Fathnin.. dia suka sangat...





Mama sentiasa mendoakan Fathnin Farisa Fariz menjadi anak yang cemerlang, baik, mengikut suruhan agama, taat pada mama papa terutama perintah Allah, berjaya dalam hidup, baik akhlaknya dan sentiasa sihat.. kami amat menyayangi mu sayang...

8 Comments:

  1. Idayu said...
    otanjoubi omedetou fathnin!...mmg sedap kek besday fathnin aritu..bila la aunty nk ghajin mendeko mcm mama awak tuh ye??

    ari chan lps blk tuh syik nyanyi" happy birthday fatnin" jek..

    amboi nk present train, mcm otoko no ko jek?
    Kamalia said...
    happy belated birthday fathnin..nmpak sedap sgt kek mama buat tuh..besar pun ye jugak..hehehe,mestila adik yg excited nak main train..sib baik kakak die sporting ye tak..
    Nur Ede said...
    "Happy belated besday fathnin...!"
    banyak nyer fathnin dapat hadiah... mesti bestss kan... smoga fathnin terus membesar dengan sihat sejahtera..
    Ayu said...
    happy 5th birthday to Fathin!!
    semuga panjang umur,jadi anak yang cerdik, & sihat insyaallah ya.
    Asmara said...
    heppy besdey Fathnin. Moga menjadi anak yg solehah dan berguna di masa hadapan. InsyaAllah.. Amin..
    *Ita rajinnyer deco cake. kite dah susah sikit deco2 ni dengan baby. hihi..
    fazilamz @ Fazila Hj Mohd Zairy said...
    Happy Birthday....mesti best kan time2 besdey ni...byk dpt hadiah??? Anyway, La xde merasa lagi nak sambut besdey anak....just sambut besdey suami je...belum tiba masanya lagi
    iman said...
    hepi bezday fathnin..moge menjadi anak yg soleha n kakak yg baik hati yer ^_^
    Juwita Jamaludin said...
    Thanks semua.. Alhamdulilah moga semua doa2 itu akan termakbul dan Fathnin membesar dengan sihat dan bijak

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG