03 June 2010


Fateh dah lebih seminggu masuk 2 tahun. baru mama sempat nak masukkan entry untuk birthday Fateh.. kesian anak mama.. Sambutan hari jadi fateh buat simple2 je minggu lepas tumpang masa buat majlis Yassin kat rumah Adnin.. tapi ita masak makanan utama tu.. sebab saja nak bagi makan ahli yassin sempena majlis malam tu.. kek birthday fateh pun mama buat Oreo Cheese cake then topup atas dia dengan chocolate mousse.. Oreo adalah biskut kegemaran fateh... perkembangan fateh terbaru, setakat ini Fateh belum boleh bercakap dengan banyak lagi.. hanya dia dah mula kenal huruf ABC.. ganbatte ne Fateh kun..mama tahu anak mama bijak dan boleh bercakap dengan baik nanti. mama sentiasa doakan semoga Fateh menjadi anak yang soleh, bijak, mendengar kata mama dan papa, menjadi muslim yang sejati, murah rezeki dan berjaya didunia dan akhirat. Thanks kepada Adnin, aliza, aisya, mariam dan Maz yang memberikan hadiah kepada fateh.. moga kalian juga dimurahkan rezeki.




susah sebenarnya nak ambil gambar fateh ni.. taknak langsung tengok kamera tengok waktu tertentu jika mood baik itu pun susah sangat.. ni gambar yang agak baru ..

4 Comments:

  1. Kamalia said...
    happy birthday Fateh..dah 2tahn ye..smoga jadi ank yg soleh n mdgr kata mama n papa..:))
    ijayuji said...
    Salam kak ita! happy besday buat fateh semoga membesar dgn sihat n cemerlang!! insyaAllah.. nak kek cis tu sedapnyer! tak pernah pun cuba lagi buat guna oreo asyik blueberryyyyy jerrr! huh!
    Idayu said...
    happy birthday fateh!! semoga termakbol segala doa mamanya...aminnn!!
    Juwita Jamaludin said...
    to kamilia thansks ye..

    to ika.. sedap la ika tak muak try la.. you will love it..

    to kak ayu thanks kak..:)

Post a Comment



Share it

About this blog

821602_296729d757ea84k5ins587.JPG


822702_052345cc77ea843wlurk88.JPG